Over het bedrijf

MH van der Kamp Media is in 2019 opgericht door Maarten van der Kamp met het doel om organisaties te assisteren in hun communicatie.

Ik streef naar eerlijkheid, kwaliteit en maatwerk. Elke vorm van communicatie heeft een doel. Het is daarom belangrijk om eerst doelen te stellen. Ik help bij het opstellen van deze doelen en het vaststellen van de bedrijfsidentiteit. Vervolgens wordt er door middel van een omgevingsanalyse en onderzoek gekeken welke communicatie uiting het beste werkt om dit doel te verwezenlijken.


Ik ben deze onderneming begonnen omdat ik graag anderen help met communicatievraagstukken. Om dit te kunnen doen heb ik de master Communicatiewetenschappen afgerond. Gedurende mijn levensloop heb ik op veel verschillende plekken ervaring opgedaan. Zowel intern als extern laat de communicatie nog vaak te wensen over. Enkele voorbeelden:

  • Het ontvangen van een factuur met stijlfouten of een verkeerde datum.
  • Een interne memo met spelfouten.
  • Het ontvangen van een email waarin uw naam verkeerd gespeld staat.

Dit zijn slechts drie erg kleine voorbeelden waarvan men denkt dat het misschien niet zoveel uitmaakt maar onbewust ontstaat er een negatief beeld over het merk, dit kan zowel bij medewerkers als klanten ontstaan. Elke vorm van communicatie heeft invloed op hoe anderen naar uw organisatie kijken. Wanneer een medewerker over zijn werk klaagt bij zijn of haar partner zal door middel van roddelen dit negatieve beeld verder verspreiden. 

Voor mij is het vanzelfsprekend dat er aandacht is voor de details. Maar ik begrijp ook erg goed dat anderen hier hulp bij kunnen gebruiken. Daarom help ik u graag.

Maarten van der Kamp

Call Now ButtonBel nu!