Portfolio

Bent u benieuwd naar mijn werk? Hieronder vind u een lijst van mijn eerdere projecten.


 • Nimma Fuzz Crew

  Nimma Fuzz Crew

  Nimma Fuzz is een splinternieuw project om stonerrock in Nijmegen en omgeving te promoten. Om dit te bewerkstelligen hebben we een website gebouwd en de nodige sociale media kanalen opgezet. De website moet een hub worden waarin alle stoner concerten, albumreleases en reviews te vinden zijn. Het uiteindelijke doel is om Nijmegen internationaal op de kaart te zetten als Stoner City.

 • Bulldog-LT

  Bulldog-LT

  Deze classic rockband uit Langenboom vroeg ons om een eenvoudige website te ontwikkelen ter promotie van henzelf. Met plezier hebben we een website voor ze gemaakt. Luister maar eens naar hun repertoire want ondanks hun leeftijd rocken ze je sokken er nog steeds af!

 • ikwileenslogan.nl

  ikwileenslogan.nl

  MH van der Kamp Media heeft de website ontwikkeld voor ikwileenslogan.nl. Deze website is een onderdeel van MH van der Kamp Media dat zich uitsluitend richt op het maken van krachtige slogans.

 • Leuser Consvervation

  Leuser Consvervation

  Forum Konservasi Leuser (FKL) of in het Engels Leuser Conservation Forum is een organisatie in Indonesië dat zich in zet ten behoeve van het Leuser regenwoud in Sumatra. Ze vechten tegen illegale houtkap, stroperij en illegale palmolie plantages. Omdat wij bij MH van der Kamp Media geloven in een duurzame en eerlijke wereld hebben we uit goodwill een website voor ze ontwikkeld.

Call Now ButtonBel nu!